Barbalata doborat de problemele cu Fiscul. Un hotel apartinand afaceristului resitean se degradeaza de la o zi la alta

Miercuri, 22 Iulie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro- Un hotel apartinand afaceristului resitean se degradeaza de la o zi la alta resita.ro- Un hotel apartinand afaceristului resitean se degradeaza de la o zi la alta foto: lugojinfo.ro

 

Problemele pe care omul de afaceri Costel Ciobanu le are cu Fiscul par sa ii fi afectat acestuia apetitul pentru afaceri.

Resiteanul a blocat lucrarile la hotelul pe care acesta il detine la Lugoj, scrie lugojinfo.ro. Ciobanu a oprit lucrarea dupa ce in cladire au fost investiti zeci de mii de euro. De cand a fost acuzat de evaziune fiscal, niciun picior de muncitor nu a mai calcat pe santierul deschis la marginea Lugojului si, mai mult decat atat, terasa hotelului unde functiona deja un bar, a fost inchisa. In acest moment cladirea, care a adapostit pana in anii 2000 Hotelul Tirol, arata ca o cladire parasita. Acoperisul a inceput sa se deterioreze, iar fatada incepe sa cada bucata cu bucata, mai noteaza jurnalistii de la lugojinfo.ro. Omul de afaceri resitean nu a putut fi contactat pentru a explica ce se va intampla cu hotelul, insa nu este exclus ca acesta sa fie pus in vanzare. Pe de alta parte, majoritatea afacerilor pornite de Barbalata la Resita au fost oprite definitiv sau inchiriate.    

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar