Kuhntop
Inchide

Experiment ratat la Resita. Traseul Kaufland - Statiunea Secu functional pentru grupuri si doar cu programare

Luni, 03 August 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Experiment ratat la Resita. Traseul Kaufland - Statiunea Secu functional pentru grupuri si doar cu programare resita.ro -Experiment ratat la Resita. Traseul Kaufland - Statiunea Secu functional pentru grupuri si doar cu programare

Tentativa de a introduce o noua ruta pentru mijloacele de transport in comun, intre statia Kaufland si Statiunea Secu, a esuat.

Compania care se ocupa de transportul in comun la Resita dorea introducerea unei noi rute, cel putin pentru weekend, intre cele doua statii, insa actiunea a fost sortita esecului. Primaria Resita a anuntat ca SC Spedition Ro-a-Tir SRL a constatat ca mijloacele de transport au mers aproape goale si s-a ajuns la concluzia ca ruta nu poate functiona in aceste conditii. ”Urmare a monitorizarii efectuate pentru cursele experimentale (in zilele de sambata si duminica), pe traseul Kaufland – Statiunea Secu, s-a constatat ca numarul calatorilor a fost cuprins intre 0 si 6 (dar majoritatea pentru Lend ), drept urmare efectuarea de curse catre Statiunea Secu se va efectua doar pentru grupuri organizate, in urma depunerii unei cereri la sediul operatorului de transport S.C. SPEDITION RO-A TIR S.R.L”, a anuntat Serviciul Gospodarie Urbana si Mediu din cadrul Primariei Resita.

 

           

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

13°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 42%

Vant: 35.40 km/h

  • 12 Dec 2017

    Mostly Cloudy 15°C 8°C

  • 13 Dec 2017

    Showers 12°C 5°C

Curs Valutar

Rieker