(UPDATE) Nu se circula. Tren blocat pe sine intre Caransebes si Resita dupa ce traversele au luat foc

Vineri, 14 August 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro-ren blocat pe sine intre Caransebes si Resita dupa ce traversele au luat foc resita.ro-ren blocat pe sine intre Caransebes si Resita dupa ce traversele au luat foc foto: resita.ro

Un incendiu de vegetatie uscata a creat probleme in circulatia feroviara din Caras-Severin.

Mai multe traverse de cale ferata au ars vineri seara, blocand pentru cateva ore ruta feroviara dintre Resita si Caransebes. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Semenic” al judetului Caras-Severin a trimis in zona mai multe autospeciale. ”Din pacate, oamenii nostrii intampina greutati sa ajunga la locul unde a fost anuntat incendiul. Zona este greu accesibila. Mecanicii de pe locomotive au incercat sa stinga focul dar, din pacate, fara succes. Colegii incearca acum sa foloseasca un drum forestier pentru a ajunge la locul incendiului”, a declarat pentru resita.ro, Anca Balint, purtator de cuvant in cadrul ISU Caras-Severin. Conform informatiilor transmise de catre pompieri, un tren este blocat intre Resita si Timisoara. Potrivit acelorasi surse, 20 de persoane asteapta deblocarea caii ferate.  

(UPDATE): SNCFR a anuntat ca traficul feroviar între Caransebes si Resita a fost reluat vineri in jurul orei 23. Masura închiderii circulatiei fusese luata de autoritati dupa ce, din cauza unui incendiu de vegetatie, mai multe traverse ale unui podet de cale ferata au fost afectate în zona localitatii Valea Popii.

 

 

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

15°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 97%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Aug 2018

    Partial inorat 28°C 16°C

  • 18 Aug 2018

    Partial inorat 27°C 18°C

Curs Valutar