Croatii din Caras-Severin se intrec la fotbal la sfarsitul acestei saptamani

Joi, 20 August 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Croatii din Caras-Severin se intrec la fotbal la sfarsitul acestei saptamani resita.ro -Croatii din Caras-Severin se intrec la fotbal la sfarsitul acestei saptamani

Cupa „Satelor Croate” se va desfasura in perioada 21—22 august 2015, la initiativa Primariei Lupac, a Consiliului Local Lupac si a Uniunii Democratice a Croatilor din Romania.

La competitia sportiva vor participa sase echipe reprezentative ale Bazinului Croat: Vointa Lupac, Croatia Clocotici, Recolta Rafnic, Partizan Nermed, si  doua  echipe care vor reprezenta Carasova, respectiv  Vodnic. Cele sase echipe vor fi impartite pe doua grupe si vor disputa primul tur dupa formula campionat, fiecare cu fiecare. Din grupa se vor califica primele doua clasate in semifinala competitiei. Cupa ”Satelor Croate” va incepe pe data de 21 august 2015, de la ora 15.00, pe stadioanele din Lupac si  ClocoticiLocatiile partidelor vor fi: stadionul comunal „Vointa” din Lupac (pentru Grupa I) si stadionul Parohial din Clocotici (pentru Grupa II). Din Grupa a I-a fac parte: Vointa Lupac, Vodnic si Recolta Rafnic. Din grupa a II-a fac parte: Croatia Clocotoci, Partizan Nermed si Carasova. Echipele clasate pe locurile unu si doi, din fiecare grupa, se vor califica in faza finala ce se va desfasura a doua zi, pe data de 22 august 2015, cu incepere de la ora 16.00, pe terenul din Vointa Lupac. Cupa „Satelor Croate” face parte integranta din proiectul-pilot „Cupa Satelor” initiat de catre AJF Caras-Severin, institutie care este coorganizator al proiectului.

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar