Pregatiri. Profesorii iau la randul lor lectii inainte de inceperea anului scolar

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Profesorii iau la randul lor lectii inainte de inceperea anului scolar resita.ro -Profesorii iau la randul lor lectii inainte de inceperea anului scolar

Cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar, Casa Corpului Didactic Caras-Severin a demarat activitatea de formare profesionala.

Primii care au participat la programul de formare de scurta durata (16 ore), cu tema ”Abilitarea curriculara a cadrelor didactice din invatamantul primar pentru clasa pregatitoare” au fost profesorii din Caransebes, Otelu Rosu si Baile Herculane. Acestia au participat in zilele de 7 si 8 septembrie la cursurile sustinute la Colegiul National CD Loga din Caransebes. Miercuri si joi profesorii din zona Bocsa si Resita participa la cursurile sustinute la Scoala Gimnaziala nr.7 din Resita, urmand ca profesorii din zona Anina, Oravita, Moldova Noua si Bozovici sa participe la aceste cursuri in zilele de 11 si 12 septembrie tot la Scoala Gimnaziala nr.7 din Resita. La cursurile organziate de catre Casa Corpului Didactica s-au inscris 45 de cursanti. Tot pana la inceputul anului scolar este programat un curs de formare adresat bibliotecarilor din unitatile scolare, intitulat „Descrierea bibliografica standardizata pentru publicatii monografice”, care se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin si cu Universitatea de Vest din Timisoara si se va derula vineri, 11.09.2015, la Casa Corpului Didactic Caras-Severin, cu participarea unei grupe de 20 de cursanti. 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar