Yam Yam

Atentie la gaz! Zeci de strazi din Resita vor fi deconectate de la retea timp de cateva ore

Miercuri, 09 Septembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Zeci de strazi din Resita vor fi deconectate de la retea timp de cateva ore resita.ro -Zeci de strazi din Resita vor fi deconectate de la retea timp de cateva ore

EON Gaz a anuntat ca va deconecta de la retea, pentru cateva ore, mai multe strazi din Resita.

Intreruperea furnizarii gazului este necesara pentru a permite mai multor muncitori sa puna in functiune conducte noi la sistemul de distributie a gazelor naturale. „E.ON Distributie Romania va sista alimentarea cu gaze naturale, joi, 10 septembrie a.c., incepand cu ora 09.00, pe strazile Pavel Chinezu, Castanilor, Budinic, Al. Odobescu, Digului, Barzavei, Soarelui, A.Vlaicu, Toplita, Prislop, Comarnic, Carasului, Izlazului, Nera, Valiugului, Marginea, Paralela Valiugului, Sodol, Vasile Parvan, Ghiocelului, Basovat, Minda, Razboieni, Calugareni, Scanteii, Tarnovei, Col. Scanteii, Primaverii, Zorilor, Ciresului, Visinului si Rozelor din Resita.”, a anuntat furnizorul de gaze naturale. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 15.00. Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie Romania la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila)

sau   0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 

 

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

20°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 90%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar