Incepe scoala. CFR Calatori mentine in continuare reducerile la bilete si abonamente pentru elevi si studenti

Joi, 10 Septembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -CFR Calatori mentine in continuare reducerile la bilete si abonamente pentru elevi si studenti resita.ro -CFR Calatori mentine in continuare reducerile la bilete si abonamente pentru elevi si studenti foto:resita.ro

In contextul pregatirilor legate de inceputul de an scolar/universitar, CFR Calatori recomanda elevilor si studentilor sa isi achizitioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a calatori spre/dinspre locul in care invata. 

 

Reduceri la bilete

Elevii din clasele 0 – 12 beneficiaza, in baza carnetului de elev sau a adeverintei pentru clasa pregatitoare, de o reducere de 50% la cumpararea unui bilet de tren Regio si de o reducere cuprinsa intre 20%-30% la cumpararea unui bilet de tren InterRegio.

Studentii la zi din invatamantul de stat sau privat acreditat beneficiaza, in baza legitimatiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un numar nelimitat de calatorii cu trenurile Regio. In baza carnetului de cupoane, studentii pot efectua 24 de calatorii cu trenurile InterRegio, in decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Reduceri la abonamente

Atunci cand se fac calcule legate de economisirea banilor si de valorificarea timpului, CFR Calatori vine in intampinarea asteptarilor si dorintelor celor care calatoresc frecvent cu trenul, propunand o solutie avantajoasa: ABONAMENTUL!

 Elevii si studentii beneficiaza de abonamente lunare cu 75% reducere la trenurile Regio si 50% reducere la trenurile InterRegio. Reducerile sunt valabile pentru calatoriile la clasa a doua, se elibereaza pentru distante de pana la 300 km iar numarul calatoriilor incluse este nelimitat.

La procurarea abonamentului sunt necesare carnetul de elev si legitimatia de reducere la transport pentru studenti, vizate pentru anul scolar in curs.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar