In octombrie, Timisoara gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei

Duminică, 13 Septembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Timisoara gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei resita.ro -Timisoara gazduieste cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei

Pe 8 octombrie, Hotel Continental din Timisoara devine locul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a tinerilor interesati de programe de studiu in strainatate, cu ocazia celei de-a XVII-a editii a RIUF – The Romanian International University Fair.

 

Peste 40 de universitati si institutii de invatamant din Europa si America s-au pregatit de intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 3.000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat

Vizitatorii care vor trece pragul RIUF au oportunitatea de a afla informatii despre taxele de scolarizare, posibilitatile de finantare, bursele, procedurile de aplicatie si oportunitatile de internship puse la dispozitie de cele peste 40 de universitati din 10 tari prezente la Targul International de Universitati RIUF. 

Tot ce trebuie sa stii despre costurile si posibilitatile de finantare ale studiilor in strainatate

In cadrul evenimentului, participantii se pot inscrie la sesiuni de prezentari si workshopuri sustinute de catre universitatile invitate, cu scopul de a afla direct de la sursa informatii practice si de actualitate despre programele oferite si experientele altor studenti internationali, precum si despre perspectivele profesionale oferite dupa absolvirea unui program de licenta sau master in Romania sau in strainatate.

Consiliere educationala si de orientare in cariera

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

 Peste 22.000 de elevi si studenti trec anual pragul RIUF

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce in acelasi loc peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar si oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

 Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar