Biletele s-au pus in vanzare. ”Angajare de clovn” se joaca la sfarsitul saptamanii viitoare la Resita

Vineri, 16 Octombrie 2015
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro -”Angajare de clovn” se joaca la sfarsitul saptamanii viitoare la Resita resita.ro -”Angajare de clovn” se joaca la sfarsitul saptamanii viitoare la Resita

Tu si Eu Pictures prezinta premiera spectacolului “Angajare de clovn” de Matei Visniec.

Spectacolul va avea loc in data de 25.10.2015, la ora 19, in sala Teatrului de Vest Resita. Biletele se pot procura chiar de la caseria Teatrului de Vest, la pretul de 20 de lei.

Din distributie fac parte: Nicolo – Silviu Horia Boian, Filipo – Cristian Alexandru, Pepino – Marian Costea. Sufleor: Alina Damian; Machiaj: Roxana Alexandru; Tehnic: Sergiu Sfercoci.

“’Proiectul este independent din toate punctele de vedere, fiind realizat de o echipa noua, pentru care pasiunea pentru teatru a fost singurul motor care a dus la infaptuirea lui. Traim o perioada foarte agitata, cu o evidenta lipsa de respect, intelegere si compasiune fata de semeni, de valori si in care exista o lupta acerba pentru bani si pozitie sociala. In consecinta, personajele nu pot reactiona decat in acest mod”’, a declarat Cristian Alexandru, regizor si actor.

Matei Visniec spunea intr-un interviu: "Poate am scris o piesa care va rezista in istoria literaturii romane, e ultima piesa pe care am scris-o in Romania, eram obosit, nu mai voiam sa scriu nici teatru. Este o piesa realista din punctul meu de vedere, sunt niste oameni vii care se intalnesc si discuta, iar faptul ca dupa 20 de ani emotioneaza imi da speranta ca poate nu mi-am irosit viata in scris". ”Angajare de clovn” a primit Premiul pentru cea mai buna piesa a anului la Galele UNITER din 1991. Punerea in scena a acestui spectacol a durat aproximativ 4 luni, timp in care s-a repetat saptamanal, reusind astfel ca trupa Tu si Eu Pictures sa-si puna amprenta asupra acestui spectacol.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar