ATENTIE! Centralele si aragazele pe gaz nu vor functiona miercuri pe patru strazi din Resita

Marți, 20 Octombrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -! Centralele si aragazele pe gaz nu vor functiona miercuri pe patru strazi din Resita resita.ro -! Centralele si aragazele pe gaz nu vor functiona miercuri pe patru strazi din Resita foto :turdalive.ro

E.ON Distributie a anuntat ca va opri serviciul de furnizare a gazelor naturale in cursul zilei de miercuri pe patru strazi din Resita.

”E.ON Distributie Romania a finalizat o importanta lucrare de investitii prin intermediul careia au fost inlocuiti aproximativ 2 kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale, din municipiul Resita. Pentru efectuarea lucrarilor de cuplare la sistemul de distributie, E.ON Distributie Romania este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 21 octombrie a.c., incepand cu ora 9.00, pe strazile Caminelor, Calea Caransebesului, Constructorilor si partial pe strada Albastrelelor din municipiul Resita”, a anuntat compania. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 15.00. E.ON solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

 

Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Predominant insorit

23°C

Resita

Predominant insorit

Umiditate: 34%

Vant: 11.27 km/h

  • 22 Apr 2018

    Predominant insorit 23°C 6°C

  • 23 Apr 2018

    Partial inorat 24°C 11°C

Curs Valutar