Continua "curatenia" la frontiera cu Serbia. Procurorii au perchezitionat inca 16 imobile din zona Moldova Noua

Joi, 12 Noiembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Procurorii au perchezitionat inca 16 imobile din zona Moldova Noua resita.ro - Procurorii au perchezitionat inca 16 imobile din zona Moldova Noua

Politistii din cadrul Inspectoratului Politiei de Frontiera Timisoara, in cooperare cu jandarmii, au facut noi perchezitii in zona Moldova Noua.

Actiunea de joi dimineata s-a desfasurat  sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Moldova Noua si a vizat o retea care se ocupa de contrabanda cu produse accizabile. In total 11 persoane au fost aduse la Parchet pentru audieri. Ca urmare a perchezitiilor au fost descoperite 1158 pachete tigari netimbrate, diferite marci, o arma neletala detinuta fara documente legale, 135 alice de plumb detinute fara documente legale, sase litri alcool provenit din Republica Serbia, detinut fara documente legale si alte obiecte utile documentarii cauzei. Autoritatile judiciare au avut pe timpul investigatiilor sprijin de specialitate din partea ofiterilor apartinand Serviciului Roman de Informatii.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 12.87 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar