Alerta in Caras-Severin. Peste o suta de oameni participa la o operatiune de cautare si salvare a unui barbat

Duminică, 22 Noiembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro- Peste o suta de oameni  participa la o operatiune de cautare si salvare a unui barbat resita.ro- Peste o suta de oameni participa la o operatiune de cautare si salvare a unui barbat foto : resita.ro

Zeci de politisti, jandarmi, salvamontisti si voluntari au inceput duminica dimineata o ampla actiune de cautare pe Muntele Semenic din Caras Severin.

Alarma a fost data dupa ce un barbat de 60 de ani din localitatea Teregova a plecat dupa ciuperci si nu s-a mai intors acasa. Cautarile se desfasoara de cateva ore. ”Este vorba de un angajat de-al nostru, in varsta de 60 de ani. Este administratorul Primariei Teregova. A plecat sambata dupa ciuperci si nu s-a mai intors. Ultima oara a vorbit cu fratele lui, la ora 2, la pranz. De atunci parca s-a bagat in pamant. Zeci de oameni din sat, dar si jandarmi, politisti si salvamontisti au plecat in cautarea lui. Speram sa-l gasim in viata!”, a declarat pentru resita.ro primarul comunei Teregova, Romulus Marius Damian. Din pacate, pe timpul noptii vremea nu a fost foarte buna, insa echipele de salvare spera ca omul sa se fi adapostit. In zona este asteptat si un caine folosit la cautari.Operatiunile se desfasoara pe o arie de cativa kilometri patrati.Salavatorii sustin ca sunt scotocite si cele mai greu accesibile zone, astfel ca este de asteptata ca operatiunea sa dureze foarte mult.Actiunea este coordonata de catre jandarmi.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

-5°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 78%

Vant: 8.05 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar