Barbatul disparut, din Teregova, a fost gasit in viata. Vezi cum a supravietuit timp de aproape 48 de ore in padure

Luni, 23 Noiembrie 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Barbatul disparut, din Teregova, a fost gasit in viata resita.ro -Barbatul disparut, din Teregova, a fost gasit in viata foto : resita.ro

Barbatul de 60 de ani din Teregova care a fost dat disparut dupa ce a plecat la cules de ciuperci si nu s-a mai intors, a fost gasit in viata de catre padurari.

Omul a fost gasit in zona localitatii Borlovenii Noi, in zona numita Botu Calului. Disparitia barbatului a mobilizat peste 150 de oameni de la ocoalele silvice, salvamont, pompieri, politisti, jandarmi, dar si doi caini special antrenati pentru cautari, precum si o drona cu termoviziune apartinand Primariei Caransebes. Jandarmii au anuntat ca barbatul era sanatos si nu a avut nevoie de transport la spital. ”Barbatul era sanatos in momentul in care a fost gasit de catre lucratori ai Ocolului Silvic Nera. Le-a spus salvatorilor ca s-a ratacit si a dormit prin padure. Si-a facut focul, a mancat din proviziile pe care le avea la el si asa a supravietuit”, a declarat pentru resita.ro plt. maj. Marius Sandulescu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi a judetului Caras-Severin. Padurarii au anuntat ca distanta de la Teregova pana la Borlovenii Noi, in linie dreapta, este de 30-35 de kilometri.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

0°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 93%

Vant: 8.05 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Partial inorat 0°C -4°C

Curs Valutar