50 de perchezitii in Caras-Severin. Prefectul Nicolae Miu Ciobanu vizat de anchetatori

Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Evalueaza articolul
(3 voturi)
resita.ro-Prefectul Nicolae Miu Ciobanu a fost saltat de trupele speciale resita.ro-Prefectul Nicolae Miu Ciobanu a fost saltat de trupele speciale foto: carasanul.ro

Perchezitii ale procurorilor DIICOT, cu duiumul, in aceasta dimineata! 76 de descinderi au loc in 16 judete. 50 dintre ele in Caras-Severin, iar 26 in altele, printre care si Timis.

Este vizata o grupare ce a reusit sa aduca statului un prejudiciu de 24 de milioane de lei, prin evaziune fiscala, scrie opiniatimisoarei care citeaza surse din cadrul anchetei.

Printre cei vizati de perchezitiile procurorilor DIICOT se afla chiar prefectul judetului Caras-Severin, Miu Nicolae Ciobanu.

Inaltul functionar public este acuzat de faptul ca in perioada in care conducea o firma privata a fost implicat in actiunile unei retele care se folosea de celebra metoda ‘Factura’. Administratorii introduceau in contabilitate facturi fictive pentru a-si diminua baza impozabila, iar astfel plateau mai putin la stat. Facturile erau emise cu ajutorul unei firme de paza, Micke Security Group.

CITESTE MAI MULTE AICI

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar