Probleme cu apa la Resita. Consumatorii de pe trei strazi raman luni fara apa la robinete

Vineri, 29 Ianuarie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Consumatorii de pe trei strazi raman luni fara apa la robinete resita.ro - Consumatorii de pe trei strazi raman luni fara apa la robinete

Compania de apa – canal Aquacaras a anuntat ca va efectua o lucrare in vederea montarii unei vane de sectorizare in Resita.

In aceste conditii, se va opri furnizarea apei potabile in data de 1 februarie 2016, intre orele 09 - 15, pe strada Sportului, Cerna si Petru Maior – partea dreapta (sensul de mers catre Ateneul Tineretului). Compania carasana a precizat ca lucrarea va fi executata in intervalul orar specificat de catre personalul SC AQUACARAS SA - Exploatarea RESITA. “La reluarea serviciului de alimentare cu apa potabila, este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zona mentionata. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri potabile pana la limpezirea ei completa. Daca situatia persista utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaras SA la tel. 0255/215643”, a anuntat compania.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar