E.ON a anuntat investitii importante in Caras-Severin. Din 2005 si pana acum s-au investit peste 35 de milioane de lei in judet

Joi, 11 Februarie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro- Din 2005 si pana acum s-au investit peste 35 de milioane de lei in judet resita.ro- Din 2005 si pana acum s-au investit peste 35 de milioane de lei in judet

E.ON Distributie Romania a investit considerabil, din 2005 pana in prezent, pentru modernizarea si extinderea a 176 kilometri de retele de distributie a gazelor naturale in judetul Caras-Severin, cele mai importante investitii fiind derulate la Resita, Caransebes, Otelu Rosu, Bocsa si Var.

 

Anul trecut, compania a modernizat reteaua de distributie a gazelor naturale din judetul Caras-Severin pe o lungime de circa 21 kilometri, din care peste 12 kilometri de conducte si bransamente au fost inlocuiti in municipiul Resita. Valoarea totala a proiectelor de investitii derulate de companie in 2015 in judet a depasit 3,7 milioane lei.

Pentru acest an, E.ON Distributie Romania are ca obiectiv modernizarea a circa 13 kilometri de conducte si bransamente de gaze naturale din judetul Caras-Severin, valoarea estimata a proiectelor de investitii depasind 2,7 milioane lei.

In municipiul Resita se vor moderniza peste 3,5 kilometri din reteaua locala, in principal pe strazile Randul 2, Randul 3, Terovei, Barbu Lautaru, Mociur, si Grigore Alexandrescu.

Investitii importante vor viza in acest an atat municipiul Caransebes, cat si localitatile Otelu Rosu, Obreja, Var, Iaz, Zavoi, Valea Bistrei si Voislova, unde se vor moderniza in total 9 kilometri de retea de gaze naturale.

 “Cresterea sigurantei consumatorilor depinde in egala masura de modernizarea retelei si de modul in care sunt folosite diversele surse de energie.

In acest an compania va continua investitiile in modernizarea retelei pentru cresterea sigurantei si a calitatii serviciilor oferite clientilor, dar si campaniile de constientizare a populatiei privind respectarea cu strictete a regulilor de utilizare a surselor de energie.”, a anuntat compania

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar