43 de tineri au absolvit cursurile. Starea mediului in Caras-Severin va fi monitorizata de noi agenti ecologici

Luni, 22 Februarie 2016
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro -Starea mediului in Caras-Severin va fi monitorizata de noi agenti ecologici resita.ro -Starea mediului in Caras-Severin va fi monitorizata de noi agenti ecologici foto: gec nera

Un numar de 43 de tineri au absolvit cursurile de agenti ecologici organizate in perioada octombrie-ianuarie de catre Grupul Ecologic de Colaborare Nera.

Absolventii sunt voluntari care se vor implica in activitatile de protejare a mediului in zona parcurilor nationale si naturale Cheile Nerei - Beusnita, Semenic - Cheile Carasului si Portile de Fier. Cursurile s-au desfasurat pe parcursul a trei luni, la doua licee din Caras Severin. ”Examenul de absolvire a cursului a fost sustinut in prima parte a lunii februarie, printre depozitele de deseuri miniere si deseuri menajere din zona oraselor Anina, Oravita si Moldova Noua, iar imaginile si informatiile colectate de voluntari pentru sustinerea examenului vor fi trimise autoritatilor cu responsabilitati directe in combaterea unor astfel de agresiuni impotriva mediului'', se precizeaza intr-un comunicat de presa al GEC Nera. Inmanarea diplomelor de absolvire a cursului de agenti ecologici este programata sa aiba loc intr-un cadru festiv, in prima saptamana a lunii martie.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

-6°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 74%

Vant: 9.66 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow Showers 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Snow 1°C 0°C

Curs Valutar