Braconieri prinsi in timp ce curentau pestii pe Dunare. Politistii au tras doua focuri de arma pentru a pune mana pe ei

Vineri, 11 Martie 2016
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro -Braconieri prinsi in timp ce curentau pestii pe Dunare resita.ro -Braconieri prinsi in timp ce curentau pestii pe Dunare

Doi barbati au fost prinsi pe Dunare in timp ce incercau sa prinda  peste cu ajutorul unui aparat electric si au fost retinuti de politisti.

Cei doi au fost reperati pe fluviu de catre o echipa operativa din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moldova Veche. Politistii au observat braconierii cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, in zona Ostrovului Moldova Veche. Oamenii legii au lansat somatiile legale, insa pescarii nu s-au predat, astfel ca politistii de frontiera au tras doua focuri de avertisment, in plan vertical, cu armamentul din dotare. Cele doua persoane s-au predat, au fost retinute si conduse la sediul sectorului pentru cercetari. ”In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca cele doua persoane aveau in ambarcatiune un aparat electric cu ajutorul caruia incercasera sa pescuiasca pe fluviul Dunarea. In cauza, s-a intocmit lucrare penala in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de pescuit electric si detinere a unor aparate si dispozitive electrice artizanale care distrug resursele acvatice vii prin electrocutare. S-a dispus masura preventiva de retinere a celor doi, pentru 24 de ore”, au anuntat politistii.

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-2°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 99%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar