Calatoresti mult cu CFR? Acum ai 25% reducere, timp de un an, cu Cardul TRENPLUS!

Marți, 15 Martie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Acum ai 25% reducere, timp de un an, cu Cardul TRENPLUS! resita.ro -Acum ai 25% reducere, timp de un an, cu Cardul TRENPLUS!

CFR Calatori a anuntat ca oferta Card TRENPLUS atrage un numar din ce in ce mai mare de pasageri.

In 2015 numarul posesorilor de Card TRENPLUS a crescut cu aproximativ 20% fata de anul 2014. Acest Card permite cumpararea de bilete, timp de un an, cu reducere de 25% din tariful integral de transport pentru un numar nelimitat de calatorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a. Cardul TRENPLUS are valabilitate 1 an, este nominal, netransmisibil, tariful de emitere fiind de 100 lei. In tren, calatorul are obligatia de a prezenta, impreuna cu biletul, si Cardul in baza caruia a fost emis biletul, precum si un act de identificare cu poza si CNP (CI/BI/pasaport).

Cardul TRENPLUS  poate fi procurat de la casele de bilete ale statiilor si agentiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimatiilor de calatorie. “Pentru intrarea in clubul posesorilor de Card TRENPLUS este necesara doar completarea unui scurt formular. In plus, posesorii cardului pot cumpara si online bilete de tren, cu reducere de 25%, la care se mai adauga, cumulativ, si reducerea de 5% acordata prin serviciul de Cumpara Bilete CFR. Tariful de rezervare a locului, tariful suplimentului de pat/cuseta se achita integral. CFR Calatori multumeste tuturor pasagerilor care isi cumpara de fiecare data bilet de tren!”, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii sunt rugati sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar