Ceasuri si parfumuri confiscate de jandarmi la Resita. Ce greseala au facut comerciantii

Joi, 17 Martie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Ceasuri si parfumuri confiscate de jandarmi la Resita resita.ro -Ceasuri si parfumuri confiscate de jandarmi la Resita

Doua persoane care vindeau parfumuri si ceasuri in zona Victoria din Resita au fost amendate si au ramas fara marfa in urma unei actiuni a jandarmilor.

Cei doi comercianti au fost surprinsi in urma unei actiuni de combatere a comertului ilicit. ”In urma actiunii desfasurate, jandarmii caraseni au identificat si sanctionat doua persoane care ofereau spre vanzare produse nealimentare, respectiv 36 recipiente cu parfum si patru ceasuri, bunuri pentru care acestea nu detineau acte de provenienta. Toate produsele au fost confiscate si urmeaza a fi predate, in termenul legal, lucratorilor din cadrul Directie Generale a Finantelor Publice Caras-Severin”, a anuntat plt.maj. Marius Sandulescu, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Caras Severin. Jandarmii au anuntat ca vor continua actiunile specifice pentru combaterea activitatilor ilicite cu produse de contrabanda si in perioada urmatoare.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Breezy

11°C

Resita

Breezy

Umiditate: 61%

Vant: 40.23 km/h

  • 16 Dec 2017

    Showers 11°C 2°C

  • 17 Dec 2017

    Cloudy 2°C 0°C

Curs Valutar

Rieker