Yam Yam

In Caras-Severin nu l-a dibuit nimeni. Un sofer care transporta lemne, cu documente neconforme, prins la Lugoj

Joi, 31 Martie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Un sofer care transporta lemne, cu documente neconforme, prins la Lugoj resita.ro - Un sofer care transporta lemne, cu documente neconforme, prins la Lugoj

Un transport de lemne, care a plecat din Caras-Severin cu destinatia Becicherecul Mic, judetul Timis, a fost confiscat de politisti la Lugoj, anunta lugojinfo.ro.

Camionul, incarcat in localitatea Voislova, a trecut pe soselele din Caras-Severin fara ca politistii sa il opreasca si sa constate ca documentele nu sunt completate corespunzator. In apropiere de Lugoj, un sofer s-a gandit sa verifice numarul masinii prin radarul padurilor, astfel ca soferul a fost tras pe dreapta. La verificarea actelor si confruntarea cu baza de date, a rezultat faptul ca soferul nu avea documentele conforme cu legislatia in vigoare, asa ca, atat transportatorul, cat si emitentul documentelor, au fost sanctionati cu cate 5000 de lei amenda, scrie lugojinfo.ro. Masina era incarcata cu 20 de metri cubi de lemn, cantitatea fiind predata Ocolului Silvic Lugoj care va face verificari pentru a afla de unde provine.

 

 

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

21°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 86%

Vant: 11.27 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar