ALEGERI LOCALE 2016. Prima instruire pe tema organizarii alegerilor locale

Marți, 12 Aprilie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Prima instruire pe tema organizarii alegerilor locale resita.ro -Prima instruire pe tema organizarii alegerilor locale foto : resita.ro

Institutia Prefectului – Judetul Caras-Severin, in colaborare cu Autoritatea Electorala Permanenta – Filiala Caras-Severin, a convocat presedintii si loctiitorii birourilor electorale de circumscriptii municipale, orasenesti si comunale din judet la o prima instruire pe tema organizarii in bune conditii a alegerilor din luna iunie.

La instruire au fost prezenti: conducerea Institutiei Prefectului – Judetul Caras-Severin, directorul Autoritatii Electorale Permanente – Filiala Caras-Severin, Nicolae Amzoi, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean, Rustin Ciasc si reprezentanti ai Serviciului Judetean de Telecomunicatii Speciale.

In cadrul sedintei au fost prezentate masurile organizatorice pentru desfasurarea corespunzatoare, in conformitate cu prevederile legale, a alegerilor autoritatilor administratiei publice locale. Presedintii si loctiitorii birourilor electorale de circumscriptie au fost informati cu privire la legislatia care reglementeaza organizarea scrutinului, cu accent pe noutatile aparute fata de ultimele alegeri si atributiile pe care le au in aceasta calitate.

Presedintii si loctiitorii birourilor electorale de circumscriptie au fost desemnati prin tragere la sorti in data de 10 aprilie, urmand ca birourile sa fie completate cu reprezentanti ai partidelor politice parlamentare. In zilele 13 si 26 aprilie programul birourilor electorale de circumscriptie va fi prelungit pana la ora 24.00. Pentru perioada imediat urmatoare, cea mai importanta activitate a birourilor electorale de circumscriptie este inregistrarea dosarelor de candidatura, presedintii si loctiitorii fiind instruiti cu privire la documentele pe care trebuie sa le contina acestea, asa cum sunt prevazute in Hotararea nr. 3 din 30.03.2016 a Biroului Electoral Central.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar