Yam Yam

A emis sute de facturi false. Tun de peste 250.000 de euro dat de un agent de vanzari din Oravita

Joi, 01 Septembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Tun de peste 250.000 de euro dat de un agent de vanzari din Oravita resita.ro -Tun de peste 250.000 de euro dat de un agent de vanzari din Oravita

Caz fara precedent in Caras-Severin.

Un agent de vanzari a facut praf gestiunea unei firme dupa ce a scos din depozit sute de cartuse de tigari si le-a vandut la preturi mici dupa care si-a insusit banii. Femeia din Oravita a fost retinuta de catre procurori, joi si va fi dusa in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Agentul de vanzari este acuzat de inselaciune, delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

“In ordonanta se retine ca in perioada ianuarie 2014 - mai 2016 inculpata a indus in mod repetat în eroare reprezentantii unei societati comerciale subdistribuitoare autorizate de tigarete unde era angajata ca agent de vanzari, cu privire la comenzi fictive ale unor clienti ai societatii si a receptionat din depozit cantitatile respective de tigari  pe care le-a preluat in gestiune. Prin emiterea in fals a 287 facturi fiscale catre clienti reali sau fictivi inculpata si-a insusit din gestiune tigari in valoare de 1.187.977 lei pe care le-a vandut unor terti iar banii obtinuti au fost folositi in interes personal, dar si pentru efectuarea unor plati partiale in numele clientilor prin emiterea in fals a 399 chitante”, au anuntat organele judiciare.

Ofiterii de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice al IPJ Caras Severin au dispus retinerea agentului pe o perioada de 24 de ore urmand ca procurorul de caz sa sesizeze Judecatoria Oravita in vederea luarii masurii arestarii preventive.

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

24°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 59%

Vant: 17.70 km/h

  • 16 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 16°C

  • 17 Iul 2018

    Mostly Cloudy 25°C 15°C

Curs Valutar