Apa cu portia timp de doua saptamani. Trei strazi din Resita afectate de o lucrare la reteaua de apa

Marți, 06 Septembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Trei strazi din Resita afectate de o lucrare la reteaua de apa resita.ro -Trei strazi din Resita afectate de o lucrare la reteaua de apa

Aquacaras a anuntat ca in urma unor lucrari trei strazi din Resita vor primi apa doar in anumite intervale de timp pe parcursul zilei.

Decizia a fost luata la solicitarea Asocierii SC HIDROCONSTRUCTIA SA – SC ELECTROSISTEM SRL si este necesara pentru realizarea unor lucrari de reabilitare la rezervorul de acumulare Moroasa II. Lucrarea se desfasoara in cadrul Contractului „Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, a retelelor de distributie si a retelelor de canalizare” si va afecta strazile Prunilor, Livezilor si 24 Ianuarie nr. 80 – 106, inclusiv Hotelul Dusan si Fiul. In aceste conditii, apa potabila va fi furnizata zilnic dupa urmatorul program : 06-12 si 16-22, pe perioada 08 septembrie – 23 septembrie 2016. Lucrarile de reabilitare la rezervorul de acumulare Moroasa II. vor fi executate de catre personalul Asocierii SC HIDROCONSTRUCTIA SA – SC ELECTROSISTEM SRL, responsabili de lucrare fiind SC Hidroconstructia SA.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar