Angajari masive la frontiera cu Serbia. Politia de Frontiera a scos la concurs aproape 200 de posturi

Marți, 27 Septembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Politia de Frontiera a scos la concurs aproape 200 de posturi resita.ro -Politia de Frontiera a scos la concurs aproape 200 de posturi

Politistii de frontiera se pregatesc pentru a face fata valului de migranti si incearca sa acopere deficitul de personal in cel mai scurt timp.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara a anuntat ca scoate la concurs nu mai putin de 173 de posturi pentru paza frontierei cu Serbia. Inscrierile pentru ocuparea prin concurs a posturilor au inceput deja. Se fac angajari pentru 119  agenti in domeniul operativ prin incadrare directa, 6 ofiteri si 3 agenti specialisti prin incadrare directa si 45 de posturi sunt destinate ofiterilor, prin trecerea in corpul ofiterilor a agentilor cu studii superioare.

Depunerea cererilor de inscriere la concurs pentru posturile operative de agenti scoase la concurs prin incadrare directa (din sursa externa), se va face in perioada 27.09-04.10.2016, intre orele 09.00-13.00 si 14.00-16.00, inclusiv in zilele de sambata (01.10.2016) si duminica (02.10.2016), intre orele 09.00-13.00, la sediul ITPF Timisoara.

Concursul de incadrare pentru posturile de agenti din domeniul operativ (din sursa externa) se va sustine in urma promovarii probelor eliminatorii (testare psihologica, vizita medicala si proba de evaluare a performantei fizice). Pentru aceste posturi, subiectele vor fi elaborate de catre o comisie centrala constituita la nivelul I.G.P.F. si vor fi transmise simultan, in ziua concursurilor, la structurile teritoriale organizatoare. Testul scris de verificare a cunostintelor va fi de tip grila.

Informatii complete privind modalitatile de inscriere si participare la concurs, conditii de recrutare, probe de selectie si criterii de departajare, precum si tematica si bibliografia necesare sustinerii concursului/examenului pentru post pot fi obtinute de la structurile de resurse umane ale I.G.P.F., inspectoratelor teritoriale ale Politiei de Frontiera, Garzii de Coasta, Bazei de Reparatii Nave Braila, Scolii de Formare Initiala si Continua a Personalului Politiei de Frontiera Iasi, avizierele de la sediile institutiilor, precum si de pe site-urile institutionale.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar