Intalnire importanta la Arad. Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin

Marți, 27 Septembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin resita.ro - Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin

Sefii consiliilor judetene din zona de vest a tarii s-au intalnit la Arad in cadrul unei sedinte a Consiliului pentru Dezvoltare Regionala.

Cea mai importanta tema de discutie s-a referit la proiectele de infrastructura rutiera propuse de judetele Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu le-a prezentat omologilor din judetele vecine cele doua prioritati pentru judetul nostru. Hurduzeu a propus pentru modernizare DJ684 Voislova-Ruschita-limita judetului Timis si DJ 581 Gradinari-Goruia. Hurduzeu a precizat ca a ales DJ 684 pentru ca drumul va face legatura intre estul judetului Caras-Severin si autostrada Lugoj –Deva si, in plus de asta, zona ar avea de castigat din punct de vedere al turismului pentru ca va permite o legatura rapida intre judetele Timis si Caras-Severin. Silviu Hurduzeu s-a angajat sa sustina proiectele propuse de catre sefii consiliilor judetene care fac parte din CDR, in timp ce acestia vor sustine cele doua proiecte ale judetului Caras-Severin.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar