Intalnire importanta la Arad. Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin

Marți, 27 Septembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin resita.ro - Hurduzeu sustine doua mari proiecte de infrastructura pentru Caras Severin

Sefii consiliilor judetene din zona de vest a tarii s-au intalnit la Arad in cadrul unei sedinte a Consiliului pentru Dezvoltare Regionala.

Cea mai importanta tema de discutie s-a referit la proiectele de infrastructura rutiera propuse de judetele Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Silviu Hurduzeu le-a prezentat omologilor din judetele vecine cele doua prioritati pentru judetul nostru. Hurduzeu a propus pentru modernizare DJ684 Voislova-Ruschita-limita judetului Timis si DJ 581 Gradinari-Goruia. Hurduzeu a precizat ca a ales DJ 684 pentru ca drumul va face legatura intre estul judetului Caras-Severin si autostrada Lugoj –Deva si, in plus de asta, zona ar avea de castigat din punct de vedere al turismului pentru ca va permite o legatura rapida intre judetele Timis si Caras-Severin. Silviu Hurduzeu s-a angajat sa sustina proiectele propuse de catre sefii consiliilor judetene care fac parte din CDR, in timp ce acestia vor sustine cele doua proiecte ale judetului Caras-Severin.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

15°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 97%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Aug 2018

    Partial inorat 28°C 16°C

  • 18 Aug 2018

    Partial inorat 27°C 18°C

Curs Valutar