Absolventii asteptati cu locuri de munca in constructii si confectii. Bursa locurilor de munca are loc joi

Vineri, 14 Octombrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Absolventii asteptati cu locuri de munca in constructii si confectii resita.ro -Absolventii asteptati cu locuri de munca in constructii si confectii

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin va organiza JOI, 20 octombrie 2016,  Bursa locurilor de munca pentru absolventi.

 

Bursa locurilor de munca pentru absolventi din acest an va fi organizata la Resita, la Universitatea „Eftimie Murgu” , sala Campus Cafe, incepand cu ora 9. Scopul acestei burse este acela de a facilita accesul absolventilor la posturile disponibile si de a face posibila interactiunea directa a acestora cu agentii economici. La bursa pot participa si celelalte categorii de persoane care nu au loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia. Participarea la bursa va oferi persoanelor prezente, pe langa posibilitatea de a obtine un loc de munca, si posibilitatea de a obtine informatii suplimentare  referitoare la cursurile de formare profesionala derulate de catre Agentie si la ocuparea unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei EURES. De asemenea, agentii economici vor putea obtine informatii despre masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca de care pot beneficia angajand persoane inregistrate in evidentele Agentiei. Locurile de munca oferite de catre agentii economici sunt variate, predominand cele din domeniul constructiilor si confectiilor. Agentii economici care doresc sa participe la Bursa isi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agentiei din Resita, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) Participarea la bursa este gratuita.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar