Elevii si bolnavii sfatuiti sa se imbrace cat mai gros. Caransebesul nu va avea gaz timp de zece ore

Marți, 01 Noiembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Elevii si bolnavii sfatuiti sa se imbrace cat mai gros resita.ro -Elevii si bolnavii sfatuiti sa se imbrace cat mai gros

E.ON Distributie a anuntat ca va sista serviciul de distributie a gazelor naturale in Caransebes pe parcursul zilei de miercuri.

Intreg orasul va ramane fara gaz pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrari specifice la sistemul de transport al gazelor naturale. “Alimentarea cu gaze naturale va fi sistata începand cu ora 9.00. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil începand cu ora 19.00. Compania solicita consumatorilor sa închida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie Romania la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie)”, se anunta intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 86%

Vant: 14.48 km/h

  • 14 Dec 2018

    Snow 2°C -6°C

  • 15 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

Curs Valutar