Top agentii de pariuri sportive

Miercuri, 09 Noiembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Top agentii de pariuri sportive resita.ro -Top agentii de pariuri sportive

În Romania functioneaza trei categorii de case de pariuri: 1. exclusiv online, precum cei de la Sportingbet; 2. online, dar au si agentii stradale; 3. exclusiv offline. Daca pariezi, e normal sa vrei sa joci unde ai cele mai bune conditii.

 

Casele de pariuri offline pornesc cu un handicap important într-o comparatie cu cele online. Una este sa pariezi de acasa, în orice moment vrei tu, si alta e sa fii nevoit sa te duci la agentia stradala, care poate fi la parterul scarii sau la distanta mai mare. Cu toate acestea, agentiile de cartier îsi pastreaza clientii fideli.

Agentiile offline au atuurile lor

Am citit rezultatele unui sondaj efectuat de comunitatea pariorilor online din Romania si am fost surprins sa vad ca destui respondenti au declarat ca pariaza des offline. Asta demonstreaza ca agentiile offline au atuurile lor.

 

Prin urmare, putem sa trecem pe o singura lista cele doua categorii distincte de operatori, în încercarea de a alcatui un top al agentiilor de pariuri sportive. Le trecem, totusi, pe coloane diferite. Ma raportez la cateva criterii în alcatuirea celor doua ierarhii.

Top agentii de pariuri online

Conteaza orice detaliu în lupta pentru suprematie între casele de pariuri online. Din ce am vazut, nu exista vreuna despre care sa spun categoric: „acolo nu mi-as deschide cont niciodata”. Sunt, însa, unele care atrag mai mult prin facilitati oferite si politici de marketing.

Cel mai important avantaj

Cel mai important criteriu de departajare este streaming-ul video live, din punctul meu de vedere. Eu joc mai mult live. Acesta este cel mai important avantaj al pariurilor online. Vezi cum se desfasoara jocul, îti dai seama ce ar putea sa se întample si plasezi pariul din cateva click-uri. Asadar, e important si cat de repede este înregistrat pariul dupa ce dai comanda, dar si cat de repede este închis, cand dai Cashout.

Fie ca pariezi pe evenimente în desfasurare, fie ca pui pariuri pre-meci, au întaietate casele de pariuri online cu cele mai bune oferte. Aici ma refer la numarul de sporturi si de competitii pe care poti paria, dar si la optiunile de pariere. Agentiile de top ofera si peste 150 de tipuri de pariuri pentru evenimentele importante. Gasesti totdeauna ceva de jucat, chiar si pentru meciurile la care nu te încumeti sa mizezi pe un învingator. La fel de importante sunt si cotele stabilite pentru aceste tipuri de pariuri. Sfatul meu este sa îti deschizi conturi la mai multe case de pariuri, pentru a alege cele mai bune cote.

Prefer conditiile simple de rulaj

 

Recunosc ca ma uit si la promotii, chiar daca nu le pun pe primul loc. Nu am reusit sa încasez pana acum de vreun bonus de bun-venit, pentru ca nu am stat sa îndeplinesc conditiile de rulaj. Am profitat însa de alte bonusuri si promotii. Ba chiar un bonus de realimentare a contului mi-a relansat „cariera de parior”. Prefer agentiile online care stabilesc conditii mai simple de rulaj, nu pe cele care flutura bonusuri mari, dar aproape imposibil de transformat în bani reali.

Ar fi bine si sa am la dispozitie o gama variata de instrumente prin care îmi pot alimenta contul de pariuri: card bancar, portofel electronic, transfer bancar. Unii bookmakeri percep comisioane în functie de metoda de depunere aleasa.  Exista si operatori precum casa de pariuri Stanleybet, care au si agentii stradale unde îti poti alimenta contul online.

Trebuie sa îmi placa interfata si aici ma refer la grafica, la cromatica, la structura meniului, la functia de cautarea a unei echipe, pentru a ajunge imediat la meciul pe care vreau sa pariez. Apropo de platforma, este un plus ca operatorul sa fi lansat si o aplicatie pentru pariuri pe mobil.

Top agentii de pariuri offline

În cazul operatorilor care detin numai agentii stradale, se poate face o departajare cantitativa si una calitativa. Primul criteriu este palpabil: ia-l pe fiecare în parte si vezi care are reteaua cea mai extinsa. Al doilea criteriu este rezultanta unei comparatii între: oferta de pariuri pre-meci si live, rapiditatea cu care se misca operatorii, atmosfera din agentie, numarul de monitoare pe care poti urmari evenimentele în desfasurare, diversele promotii.

 

Save

Save

Save

Save

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

12°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 60%

Vant: 11.27 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker