Discutii incredibile. Stenogramele echipei de campanie PSD au fost trimise competitorilor electorali (P)

Joi, 08 Decembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Stenogramele echipei de campanie PSD au fost trimise competitorilor electorali  resita.ro - Stenogramele echipei de campanie PSD au fost trimise competitorilor electorali

PSD pregateste o frauda electorala masiva în Caras-Severin, se teme organizatia PNL Caras Severin, care a facut publice joi mai multe discutii intre cei care se ocupa de campania PSD.

 

"În atentia organizatiei PNL Caras-Severin au fost aduse o serie de informatii si dovezi care ne fac sa avem suspiciuni temeinice referitoare la faptul ca organizatia PSD Caras-Severin pregateste o frauda electorala masiva în ziua de 11 decembrie. 

Aceste suspiciuni sunt bazate pe fragmente de conversatie din grupul de comunicare electronica al echipei de campanie PSD, în care sunt discutate tactici si abordari care sunt la limita legii sau chiar o depasesc. Conversatia echipei de campanie a PSD Caras-Severin, care se întinde pe sute de pagini de la începutul campaniei si pana în prezent, contine referiri explicite la modul în care trebuie hartuiti candidatii PNL în mediile de socializare electronice si contine si indicii referitoare la modul în care PSD planuieste sa se organizeze în ziua de 11 decembrie.

 Concret, avem dovezi despre modul în care PSD Caras-Severin a încercat sa manipuleze electoratul, în special prin comunicarea pe Facebook, dar si prin presa, prin profile false, prin informatii despre care se stia ca nu sunt adevarate si avem toate motivele sa credem ca aceste modalitati imorale si nelegale vor fi continuate si în momentul votului de pe 11 decembrie. Mai mult, se poate lesne vedea ca inclusiv functionari ai statului sunt implicati în efortul de campanie, lucru care depaseste limita legii.

 Faptul ca aceste dovezi si informatii au ajuns la noi chiar din sanul echipei PSD, ne face sa fim încrezatori ca nu toti membrii PSD Caras-Severin sunt dispusi sa recurga la orice fel de mijloace pentru a obtine voturi si ca exista înca oameni de buna-credinta în PSD, care nu vor accepta sa fraudeze algerile, riscand sanctiunile penale prevazute de lege.

 Avand în vedere cele de mai sus, organizatia PNL Caras-Severin face, public, urmatoarele solicitari:

1.      Solicitam institutiilor statului roman cu atributii legale în procesul de organizare si supraveghere a procesului electoral sa acorde vigilenta suplimentara modului în care se vor desfasura alegerile în ziua de 11 decembrie în judetul Caras-Severin.

2.      Solicitam tuturor membrilor PSD sa nu cada în capcanele care le sunt întinse si sa refuze sa ia parte la orice fel de actiuni care sunt ilegale.

3.      Solicitam tuturor Organizatiilor Non-Guvernamentale care au desemnat observatori în sectiile de vot din judetul Caras-Severin sa-si mareasca echipele de pe teren, pentru a putea supraveghea temeinic procesul de vot.

 PNL Caras-Severin anunta extrem de clar ca orice suspiciune de frauda va fi semnalata în timp real organelor competente, iar un raport detaliat va fi înaintat si organizatiilor internationale care vor monitoriza procesul electoral din Romania.

 PNL Caras-Severin prezinta public, atasat la acest comunicat de presa, dovezile pe care ne bazam suspiciunile.” se arata in comunicatul PNL Caras Severin.

Material publicat la comanda PNL Caras Severin de catre Lug.Re.Ma SRL. Cod mandatar financiar : 11160004

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar