Sute de kilograme de legume si fructe in custodia politiei din Resita.Marfa confiscata nu avea acte de provenienta

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Sute de kilograme de legume si fructe in custodia politiei din Resita resita.ro -Sute de kilograme de legume si fructe in custodia politiei din Resita

Sute de kilograme de legume si fructe au fost confiscate la Berzovia dupa ce, in urma unui control pe DJ 572, un sofer nu a putut prezenta actele de provenienta a marfii.

Politistii au anuntat ca la volan se afla un tanar din Gataia. ”În urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul transporta cantitatea de 237 de kg de legume si fructe fara a detine acte de provenienta, cu intentia de a le distribui la diferite magazine din localitatile Berzovia, Ramna si Valea Pai. Cel în cauza a fost sanctionat contraventional cu 500 de lei, la Lg.12/1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, iar legumele si fructele au fost confiscate”, a anuntat IPJ Caras-Severin. Marfa: clementine, banane, ardei, ceapa, usturoi si castraveti, a fost transportata la Resita de unde va fi preluata de catre inspectorii DRFP Timisoara care vor incerca valorificarea produselor.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Partial inorat

7°C

Resita

Partial inorat

Umiditate: 75%

Vant: 6.44 km/h

  • 24 Nov 2017

    Mostly Cloudy 13°C 1°C

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 3°C

Curs Valutar

Rieker