63 de actiuni de control si patru persoane cercetate penal. Politistii raman in garda pana dupa revelionul sarbesc

Joi, 05 Ianuarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -63 de actiuni de control si patru persoane cercetate penal resita.ro -63 de actiuni de control si patru persoane cercetate penal

Politistii caraseni au anuntat rezultatele actiunilor desfasurate timp de mai bine de o luna si jumatate in judet in cadrul operatiunii “Foc de artificii”.

Controalele au fost coordonate de catre Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase si au vizat verificarea legalitatii operatiunilor cu articole pirotehnice desfasurate atat de persoanele fizice, cat si de cele  juridice. ”Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin, prin Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, a actionat în perioada 15 noiembrie 2016 - 4 ianuarie 2017, pentru prevenirea oricaror evenimente negative generate de nerespectarea legislatiei privind obiectele pirotehnice. Astfel, pe durata actiunii, politistii caraseni au efectuat 63 de actiuni si controale în piete si alte obiective. Au fost constatate infractiuni privind comercializarea, fara drept, de articole pirotehnice. O atentie deosebita a fost acordata detinerii si manuirii de articole pirotehnice de catre copii si tineri. Pentru prevenirea evenimentelor negative în care acestia ar putea fi implicati, politistii au desfasurat 34 de activitati de informare în scolile din judet. În aceasta perioada, în judetul Caras-Severin nu a fost înregistrat niciun accident, ca urmare a folosirii articolelor de divertisment, cu continut exploziv“, a anuntat IPJ Caras-Severin. Cele mai multe produse pirotehnice au fost descoperite in zona pietelor unde mai multe persoane s-au ales cu dosare penale pentru comercializarea fara drept a petardelor si artificiilor. Nu mai putin de patru persoane sunt cercetate penal. Supravegherea pietelor si a cartierelor continua pana la sfarsitul saptamanii viitoare.  

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar