Activitatea nu poate fi intrerupta.La eliberarea pasapoartelor si permiselor se lucreaza luni in program normal

Vineri, 20 Ianuarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -La eliberarea pasapoartelor si permiselor se lucreaza luni in program normal resita.ro -La eliberarea pasapoartelor si permiselor se lucreaza luni in program normal

Prefectura Caras-Severin a anuntat ca doua institutii publice aflate in subordonarea sa vor avea program normal cu publicul in cursul zilei de luni.

Guvernul Romaniei a adoptat în data de 18 ianuarie 2017 Hotararea nr. 28, privind stabilirea zilei de 23 ianuarie ca zi libera pentru salariatii din sectorul public. Potrivit art. 2 al actului mentionat, prevederea nu se aplica în locurile de munca în care activitatea nu poate fi întrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului acesteia. ”În acest context, va informam ca Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Caras-Severin din cadrul Institutiei Prefectului – Judetul Caras-Severin vor desfasura, în ziua de 23 ianuarie, program normal de lucru cu publicul, în intervalul orar 8,30 – 16,00, respectiv 8,30 – 16,30”, a anuntat Institutia Prefectului intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar