Cei mai buni carnati sunt la Tirol. O localnica a castigat concursul de degustat carnati “Worschtkoschtprob 2017”

Duminică, 12 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - O localnica a castigat concursul de degustat carnati “Worschtkoschtprob 2017” resita.ro - O localnica a castigat concursul de degustat carnati “Worschtkoschtprob 2017” foto : https://www.facebook.com/banaterzeitung

Banatul montan a gazduit pentru prima data evenimentul cunoscut in intreaga regiune  “Worschtkoschtprob” sau “Degustarea Carnatilor Banateni”.

La manifestare s-au inscris nu mai putin de 50 de producatori, atat persoane fizice, cat si reprezentanti ai unor fabrici de mezeluri. Evenimentul gazduit de orasul Bocsa s-a bucurat de un interes urias din partea celor care au dorit sa guste carnatii inscrisi in concurs. Printre oaspetii deja celebrului eveniment s-a numarat si viceconsulul Republicii Germania la Timisoara, Frank Ufken. Dupa ce au gustat toti carnatii, membrii juriului au hotarat sa declare ca fiind cele mai bune, produsele unei concurente din Tirol. Carnatii castigatori au fost facuti din carne de porc, rasa mangalita. Evenimentul a fost organizat de ‘Banater Zeitung’ cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Bocsa.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

11°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 22°C 8°C

  • 19 Oct 2017

    Partial inorat 22°C 10°C

Curs Valutar

Rieker