Cinci ore fara apa in Triaj. Noua statie de benzina este legata la reteaua publica de distributie a apei

Luni, 13 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Noua statie de benzina este legata la reteaua publica de distributie a apei resita.ro -Noua statie de benzina este legata la reteaua publica de distributie a apei foto: resita.ro

Marti incepand cu ora 9 se sisteaza serviciul de furnizare a apei potabile pentru locuitorii cartierului Triaj din Resita.

Anuntul a fost facut de catre compania Aquacaras care a precizat ca resitenii din cartier nu vor avea apa la robinete timp de cinci ore pentru a permite racordarea si realizarea bransamentului la reteaua publica de distributie a apei pentru Benzinaria LUKOIL. Lucrarea va fi executata în intervalul orar 9-14 de catre personalul SC AQUACARAS SA - Exploatarea RESITA. La reluarea serviciului de alimentare cu apa potabila este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zona mentionata. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam utilizatorilor sa nu foloseasca apa în scopuri potabile pana la limpezirea ei completa. Daca situatia persista, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaras SA la tel. 0255/215643.

 

 

 

 

Hala lugoj
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

-1°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 88%

Vant: 6.44 km/h

  • 24 Mar 2018

    Cloudy 3°C -1°C

  • 25 Mar 2018

    Partial inorat 6°C -4°C

Curs Valutar