Jandarmii intampinati cu celebrul “Tigari avem”. Spectacol in piata din Resita si Bocsa si opt persoane duse la audieri

Marți, 14 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Spectacol in piata din Resita si Bocsa si opt persoane duse la audieri resita.ro -Spectacol in piata din Resita si Bocsa si opt persoane duse la audieri

Opt persoane au fost surprinse in timp ce comercializau tigari de contrabanda in pietele din Resita si Bocsa, in timpul unei razii a jandarmilor timisoreni.

Actiunea a fost pusa la cale de catre Gruparea de Jandarmi Mobila  „Glad Voievod” Timisoara în cooperare cu inspectori ai Directiei Regionale Vamale Timisoara si a vizat combaterea faptelor de comert ilicit cu produse accizabile. Pe timpul misiunii, pentru identificarea celor care incalca legea, vamesii si jandarmii au folosit si cativa colegi imbracati in civil, astfel ca atat la Resita, cat si la Bocsa acestia nu au trebuit sa ii caute prea mult pe contrabandisti pentru ca le-au iesit in cale singuri. ”Pe timpul actiunii ce a avut loc în zona unor piete din municipiul Resita si orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, au fost depistate opt persoane care comercializau pachete cu tigari de contrabanda. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, acestea avand domiciliul în localitatile în care au fost depistate. Asupra lor au fost gasite 264 pachete cu tigari de diferite marci”, a anuntat Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara. Pachetele cu tigari au fost ridicate în vederea confiscarii si predate Directiei Regionale Vamale Timisoara spre luarea masurilor ce se impun.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

11°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 22°C 8°C

  • 19 Oct 2017

    Partial inorat 22°C 10°C

Curs Valutar

Rieker