Yam Yam

(VIDEO) Irakieni gasiti la Gradinari. Migrantii au intrat in Romania pentru a ocoli gardul de la granita sarbo-maghiara

Vineri, 24 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Migrantii au intrat in Romania pentru a ocoli gardul de la granita sarbo-maghiara resita.ro -Migrantii au intrat in Romania pentru a ocoli gardul de la granita sarbo-maghiara foto: Politia de Frontiera

28 de cetateni irakieni au fost depistati la frontiera cu Serbia din imediata vecinatate a localitatii Gradinari din Caras-Severin.

Politistii au stabilit ca migrantii au patruns pe teritoriul Romaniei ilegal si doreau sa ajunga in Ungaria, iar mai apoi in vestul Europei. “În cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei în cauza sunt cetateni irakieni, 16 barbati, 7 femei si 5 minori, cu varste cuprinse între 1 an si 40 de ani, care nu aveau documente asupra lor. În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun”, au anuntat politistii. Acesta este cel mai mare grup de migranti descoperit in Caras-Severin de la inceputul crizei refugiatilor. Migrantii aleg sa intre in tara noastra pentru a ocoli gardul ridicat de autoritatile maghiare la frontiera cu Serbia.

                                                              

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Scattered Thunderstorms

23°C

Resita

Scattered Thunderstorms

Umiditate: 72%

Vant: 6.44 km/h

  • 19 Iun 2018

    Thunderstorms 23°C 15°C

  • 20 Iun 2018

    Thunderstorms 26°C 15°C

Curs Valutar