Yam Yam

Asociatia LiderJust lanseaza proiectul “ATAC”. La sesiunea de instruire participa si functionari publici din Caras-Severin

Marți, 07 Martie 2017
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro -Asociatia LiderJust lanseaza proiectul “ATAC” resita.ro -Asociatia LiderJust lanseaza proiectul “ATAC” foto: resita.ro

Asociatia LiderJust lanseaza saptamana viitoare proiectul „ACADEMIA TIMISEANA ANTI-CORUPTIE” (A.T.A.C.).

Academia Timiseana AntiCoruptie este un proiect aflat la prima editie, organizat de catre Asociatia LiderJust în parteneriat cu Fundatia Konrad Adenauer – Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est si Ambasada Canadei în Romania, cu sustinerea Ambasadei Marii Britanii si Ambasadei Regatului Tarilor de Jos din Romania.
“Prin proiectul ATAC, Asociatia urmareste dezvoltarea unui instrument activ de combatere a coruptiei la nivel local. Proiectul va fi organizat sub forma unor sesiuni de instruire adresate functionarilor publici si persoanelor care îndeplinesc o activitate de interes public în folosul comunitatilor din judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Prin intermediul acesteia, un numar de 20 de participanti cu varsta cuprinsa între 22 - 45 ani vor aprofunda mijloacele juridice de combatere a coruptiei în cadrul institutiilor publice în care îsi desfasoara activitatea si, în mod integrat, la nivelul întregii comunitati.”, au anuntat promotorii proiectului.
LiderJust este o asociatie formata din absolventii programului „Lideri pentru Justitie”, ce are ca scop promovarea si încurajarea initiativei în justitie, a statului de drept si a valorilor democratice, precum si implementarea bunelor practici în domeniul educatiei juridice si al democratiei participative.

 

Hala lugoj
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

5°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 68%

Vant: 11.27 km/h

  • 23 Feb 2018

    Cloudy 7°C 1°C

  • 24 Feb 2018

    Mostly Cloudy 3°C -3°C

Curs Valutar