UCMR nu isi revine din criza. Politicienii au promis, au luat voturile, insa nimeni nu a facut nimic

Vineri, 10 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Politicienii au promis, au luat voturile, insa nimeni nu a facut nimic resita.ro -Politicienii au promis, au luat voturile, insa nimeni nu a facut nimic

Industria resiteana nu isi revine, in ciuda faptului ca politicienii s-au intrecut in promisiuni pe tot parcursul anului trecut.

Odata cu trecerea alegerilor, resitenii asista neputinciosi la prabusirea pe rand a colosilor care candva dadeau de lucru la mii de persoane. La Resita, oamenii au fost pacaliti, la fel ca si la Otelu Rosu, politicienii si-au strans voturile si acum nu par deloc interesati de ceea ce se intampla in judet. Situatia a devenit tot mai complicata si la UCM Resita, fapt ce a facut ca membrii Comisiei de Dialog Social a judetului Caras-Severin sa se reuneasca intr-o sedinta extraordinara, la care au fost invitati parlamentari ai judetului, precum si reprezentanti din conducerea UCM Resita. “Conducerea societatii si reprezentantii sindicatelor au facut o prezentare a situatiei actuale, în vederea identificarii unor solutii, urmand ca în perioada urmatoare secretariatul comisiei, asigurat de Institutia Prefectului, sa faca demersuri la organismele centrale, pe baza celor discutate. Toti cei prezenti si-au aratat disponibilitatea de a sprijini, în functie de competentele legale, toate initiativele de solutionare. Institutia Prefectului va pune la dispozitia membrilor comisiei si a parlamentarilor judetului un material elaborat de conducerea companiei, care contine situatia detaliata în care se afla aceasta, precum si solutiile propuse pentru iesirea din criza în care se afla la momentul actual, astfel încat, prin implicare comuna, aceasta sa fie deblocata. De asemenea, s-a stabilit ca într-o sedinta viitoare a Comisiei de Dialog Social sa fie analizate demersurile realizate pana la momentul respectiv de catre cei care si-au anuntat sprijinul în acest sens“, au anuntat reprezentantii Prefecturii Caras-Severin.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

11°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 22°C 8°C

  • 19 Oct 2017

    Partial inorat 22°C 10°C

Curs Valutar

Rieker