Ajutor pentru cainii fara stapan. Donatii de hrana, custi si vaccinuri pentru padocul cainilor fara stapan de la Lupac

Luni, 13 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Donatii de hrana, custi si vaccinuri pentru padocul cainilor fara stapan de la Lupac resita.ro -Donatii de hrana, custi si vaccinuri pentru padocul cainilor fara stapan de la Lupac

Serviciul Directia pentru Intretinerea si Repararea Patrimoniului Consiliului Local Resita Serviciul de Iluminat Public si Deszapezire a anuntat ca mai multe organizatii nonguvernamentale au ajutat in ultimele saptamani padocul.

Asociatiile, dar si oameni cu suflet au facut donatii substantiale care vor duce la imbunatatirea conditiilor de cazare a animalelor. De asemenea, gratie donatiilor animalele vor avea hrana asigurata pentru o buna perioada de timp. “Serviciul Directia pentru Intretinerea si Repararea Patrimoniului Consiliului Local Resita Serviciul de Iluminat Public si Deszapezire doreste sa aduca pe aceasta cale  multumiri celor care au ajutat la sustinerea Padocului  de caini Resita, cu un numar de 16 custi, 2 tone de hrana cat si vaccinuri DHPPIL, in special  STARROMANIA, STRAYDOGS RESCUE Nederland/Jeanette Niemeijer (mancare din donatii), Donna BLAKE (UK donatii), Silvia si Josef ZIHLMANN/ Starromania (ONG), Tierhilfe GRENZENLOS. De asemenea,  serviciul nostru doreste sa multumeasca  doamnei Berger Claudia, Ilke Besterey si doamnei Elena Marinescu pentru tot sprijinul acordat”, au anuntat reprezentantii Primariei Resita. Administratia locala a mai precizat ca asociatiile intentioneaza ca in lunile mai – iunie sa revina la Resita pentru o actiune de sterilizare gratuita a cainilor.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

11°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 22°C 8°C

  • 19 Oct 2017

    Partial inorat 22°C 10°C

Curs Valutar

Rieker