Resiteanca salvata de jandarmii montani. I s-a stricat masina pe drumul ce duce spre o cabana

Luni, 20 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - I s-a stricat masina pe drumul ce duce spre o cabana resita.ro - I s-a stricat masina pe drumul ce duce spre o cabana

O turista din Resita a avut nevoie de ajutorul unui echipaj de la jandarmeria montana dupa ce o defectiune tehnica la autoturismul cu care se deplasa a impiedicat-o sa isi continue drumul.

Femeia era insotita de un barbat si, in ciuda eforturilor facute pe parcursul catorva ore, cei doi nu au reusit sa puna masina in miscare. Incidentul s-a petrecut in Muntii Rodnei din judetul Bistrita Nasaud. “Avand în vedere faptul ca nu au mai putut misca autovehiculul de pe loc, acestia se aflau în imposibilitatea de a-si continua drumul. În zona înca mai este zapada, stratul masoara aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani, care se aflau în patrulare în zona, i-au sprijinit în sensul scoaterii autoturismului în afara drumului si conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firma specializata de tractari auto. Cele doua persoane, un barbat din Nepos si o femeie din Resita, au fost condusi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se afla în siguranta, urmand ca dupa solicitarea unui sprijin de specialitate sa îsi poata continua drumul”, a anuntat Inspectoratul de Jandarmi al judetului Bistrita Nasaud.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker