Yam Yam

Incepe noul sezon la Ponton Casa Baraj. Paradisul ascuns reînfloreste la First Weekend of the Year

Marți, 25 Aprilie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Paradisul ascuns reînfloreste la First Weekend of the Year. resita.ro - Paradisul ascuns reînfloreste la First Weekend of the Year.

Evenimentul premergator sarbatorii de 1 Mai se întinde si sambata, si duminica, 29 - 30 aprilie si beneficiaza de un line-up energic din cale-afara.

Se lasa cu iures, deoarece invitatii speciali au toate atributele necesare pentru a încinge atmosfera. Alex Kennon se întoarce la Ponton, dupa ce a facut galagie de nenumarate ori în acest loc legendar. Artistul este foarte iubit de romani, datorita stilului sau inconfundabil la butoane. John Trend si Elless îl sustin de la egal la egal, ei fiind rezidentii multor sezoane de party în acest hot-spot. Duminica,  legendarul gig Format: B îsi face premiera la ponton, din Berlin direct la Valiug. Urmeaza o selectie house si techno pentru degustatori adevarati, completata de catre Dirty Nano si Adrian Eftimie într-un mare stil. Astfel, lucrurile se agita pe malul lacului, unde oamenii danseaza de la apus la rasarit si înca putin. În galeria foto se gasesc imagini de la evenimentul de anul trecut, atunci cand duo-ul Tube & Berger a tinut publicul în priza, într-o alta poveste nemuritoare de 1 Mai.

 

 

 

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

20°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 90%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar