Ai pe-acasa lucruri care nu iti mai sunt de folos? Sambata are loc la Resita o noua campanie de colectare

Marți, 02 Mai 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Sambata are loc la Resita o noua campanie de colectare resita.ro -Sambata are loc la Resita o noua campanie de colectare

Primaria Municipiului Resita în colaborare cu Serviciul Local de Colectare – partener -  Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec organizeaza în ziua de sambata 06 mai 2017 o campanie de colectare a DEEE –urilor de la domiciliu.

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE SI ELECTRONICE (DEEE), intra deseurile provenite de la :

-Aparate de uz casnic de mari dimensiuni : frigidere, congelatoare, masini de spalat rufe, uscatoare de haine, masini de spalat vase, masini de gatit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încalzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încalzirea camerelor, a paturilor si a scaunelor si fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer conditionat.

-Echipamente de larg consum : aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio

-Aparate de uz casnic de mici dimensiuni : aspiratoare, aparate de curatat covoare, alte aparate de curatat, aparate de cusut, tricotat, fiare de calcat, aparate de prajit paine, friteuze, masini de macinat cafea, filtre de cafea, cutite electrice, aparate de tuns parul, uscatoare de par, periute de dinti, aparate de ras, aparate pentru masaj si alte aparate de îngrijire corporala, ceasuri desteptatoare, ceasuri de mana, cantare.

-Echipamente informatice si de telecomunicatii : unitati centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrala, mouse, monitor si tastatura), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrala, mouse, monitor si tastatura), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil- notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, masini de scris electrice si electronice, calculatoare de buzunar si de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fara fir, telefoane celulare, roboti telefonici, baterii de orice dimensiuni.

-Unelte electrice si electronice : masini de gaurit.

-Jucarii : trenuri electrice sau masini de cursa în miniatura, console portabile de jocuri video, jocuri video.

 

Deseurile vor fi preluate GRATUIT de la domiciliu –  telefoanele la care se pot  anunta vor functiona de luni  - sambata - , între orele 9-15

 Telefoane :  Serviciul Local de Colectare (fost RoRec) –0800444800–numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila, 0751302119.

                  Primaria Municipiului Resita -0255/211692 interior 173, 0255/210258;

    Pentru frigidere ,  combine, lazi si vitrine frigorifice  se vor atribui  direct   2 tichete cadou în valoare de 10 lei fiecare.

    Pentru masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare de haine, aparate de aer conditionat se va atribui 1 tichet cadou în valoare de 10 lei .

    Tichetele cadou se acorda numai pentru aparatura care va fi completa. Tichetele  vor putea fi utilizate în orice magazin, care utilizeaza acest sistem .

    Pentru institutii si agenti economici, la preluarea GRATUITA de la sediu se întocmesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice si electronice vechi sau defecte.

    Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Serviciului Gospodarie Urbana si Mediu, din cadrul Primariei Municipiului Resita la telefoanele nr. 0255/211692 interior 173, 0255-210258 sau prin e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar