Iubitorii muzicii electronice pleaca în deplasare în acest weekend. Zilele libere anunta si multe spirite libere, adunate la Ponton Casa Baraj.

Miercuri, 31 Mai 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Zilele libere anunta si multe spirite libere, adunate la Ponton Casa Baraj. resita.ro - Zilele libere anunta si multe spirite libere, adunate la Ponton Casa Baraj.

Paradisul din Valiug prezinta party-ul de PreOpening, care se desfasoara în 2 si 3 iunie.

Înainte de marea deschidere a sezonului de vara 2017, fortele se strang pe ponton sa danseze sub raze de luna. Cele doua nopti sunt înarmate cu un arsenal de artisti power. Vineri, de la ora 23, sunetul cade în bratele lui Sebastien si a lui Paul Damixie. Sebastien este un apropiat al Casei Baraj, iar Paul Damixie îsi face premiera absoluta în oaza din statiunea Crivaia, dupa ce i-a dat pe spate pe timisoreni, la cel mai recent gig al sau din Epic Society. Sambata, de la aceeasi ora, Mademoiselle Sabah si Midi Culture fac stelele sa tresara, din spatele pupitrului de DJ. Regina incontestabila de la Nikki Beach si maestrul remix-urile, unul dintre cei mai cautati romani pe Shazam, se întorc la aer curat, cu beat-uri dirty. Un astfel de weekend fara somn este cel mai frumos vis!

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar