DJ 684 Ruschita - A1, „un drum al viitorului e pacat ca in prezent sa fie aruncat in trecut!”

Vineri, 18 August 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)

Marcel Vela - presedintele PNL Caras-Severin, impreuna cu patru consilieri judeteni din grupul condus de Ioan Cojocariu, a sustinut ieri o conferinta de presa la sediul filialei partidului.

S-a ridicat inca o data problema legata de drumul judetean DJ 684 Ruschita - Voislova - limita de judet Timis, conexiune cu A1, unde in ultimul plen al sedintei Consiliului Judetean, Daniel Surdu a intrebat daca a fost facuta o solicitare de catre Consiliul Judetean de a fi scoasa aceasta investitie de pe lista ADR Vest. Silviu Hurduzeu a facut o precizare cum ca acest drum „este pe lista! La o urmatoare sesiune vom depune pe acest drum sau daca se va scoate acel drum si va fi introdus alt drum, pentru alt drum. Dar vreau sa va spun ca acest drum a fost in rezerva initial si acum este prioritar. In momentul actual, acesta este drum prioritar pe lista ADR Vest”.  

Presedintele Consiliului Judetean a negat tot timpul faptul ca drumul de la Ruschita la Voislova ar fi fost scos de la capitolul prioritati, inclusiv cand aceeasi intrebare a fost iterata de o colega jurnalista dupa sedinta anterioara extraordinara.

Dar nimanui nu a spus despre adresa nr. 5444/23.03.2017, adresa prin care tocmai asta se solicita,  semnata chiar de presedintele Hurduzeu! Secretarul Senatului - Marcel Vela tocmai asta a tinut sa sublinieze intr-o conferinta de presa: „Un salariat din Consiliul Judetean mi-a trimis adresa din 23 martie prin care Consiliul Judetean solicita scoaterea acestui drum DJ 684 de pe lista de prioritati. E un lucru extrem de grav pentru ca s-a facut fara stirea consilierilor judeteni. Scrisoarea respectiva nu e semnata si de secretarul judetului, care verifica legalitatea unor astfel de documente, si chiar vreau sa-l felicit pe domnul Darian Ciobanu ca nu a semnat aceasta hartie. Ea e semnata doar de catre domnul presedinte si de un sef serviciu. E foarte grav... E o eroare care trebuie reparata urgent! E o eroare administrativa pe care nu o mai poate repara nimeni! Eu inteleg ca actuala conducere a Consiliului Judetean nu a facut mare lucru intr-un an de zile, dar sa strice si ce exista, asta nu mai inteleg!... Primarii din Valea Bistrei, chiar primari PSD, sustin ca acest drum trebuie sa ramana pe lista de prioritati. E o decizie, un gest dramatic care nu poate fi reparata in zeci, poate sute de ani!”

Pentru a sublinia inca o data importanta acestui drum, Marcel Vela a declarat: „Acest drum e un drum al viitorului si e pacat ca in prezent sa fie aruncat in trecut! Imi pare rau ca aceasta conducere a Consiliului Judetean gandeste asa, acest drum poate fi facut pe fonduri europene. Singura vina a acestui drum e ca eu m-am zbatut pentru el!”

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

0°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 16.09 km/h

  • 12 Dec 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C

  • 13 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -6°C

Curs Valutar