Liber nu mai e director la Aquacaras!

Luni, 21 August 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro - Liber nu mai e director la Aquacaras! resita .ro - Liber nu mai e director la Aquacaras!

Nelu Popa s-a tinut de cuvant:  Liber nu mai e!

In decembrie anul trecut, edilul Resitei spunea ca noii membri ai Consiliului de Administratie trebuie sa fie neaparat ingineri, juristi sau economisti. Pe surse se vehiculeaza tot mai multe nume pentru noul director al operatorului de apa si canalizare al judetului Caras-Severin, printre care ar fi si Luca Malaiescu - primarul orasului Otelu Rosu sau Ioan Crina - presedintele PSD organizatia Resita.

 Intre timp, noul Consiliu de Administratie al Aquacaras s-a intalnit in sedinta ordinara in data de 18 august 2017 si Conform Deciziei nr. 11/18.08.2017 s-au hotarat urmatoarele:

-  Avand in vedere expirarea mandatului Consiliului de Administratie la data de 04.04.2017, Adunarea Generala a Actionarilor intruninta in sedinta ordinara din data de 10.08.2017 a aprobat noua componenta de sapte membri ai Consiliului de Administratie format din: Panduru Bajrami Diana-Mihaela, Georgevici lulian, Tuta lonel Adelin, Chelbea Mihai llie, Trifunescu lVlihai, Andres Solomia, David Vladimir, pe o perioada de 4 ani. Se elibereaza din mandate Consiliul de Administratie existent.

-  A fost ales in functia de presedinte al Consiliului de Administratie domnul Trifunescu Mihai.

- Se constata ca Adunarea Generala a Actionarilor si directorul general Liber Anatoli si-au asumat raspunderea pentru conducerea societatii S.C. AQUACARAS S.A. in perioada 04.04.2017 - 10.08.2017.

- Se elibereaza din functia de director general dl Liber Anatoli incepand cu data de 18.08.2017, data de la care conducerea societatii va fi asigurata de Consiliului de Administratie prin presedintele ales dl. Trifunescu Mihai.

Dar atata timp cat tulburarile sunt mari in PSD Caras-Severin pentru acest post, noi ca cetateni de rand trebuie sa mai avem rabdare pentru a se limpezi apele...

Poate vom vedea in sfarsit cine hotaraste pentru proiectele nefinalizate, si cu cei mai multi bani din judet!

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker