eMag ofera clientilor sai un nou serviciu. Acum ai posibilitatea incheierii politei RCA in doar cateva minute si intri in posesia documentului de asigurare online

Marți, 29 August 2017
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita .ro -Acum ai posibilitatea incheierii politei RCA in doar cateva minute si intri in posesia documentului de asigurare online resita .ro -Acum ai posibilitatea incheierii politei RCA in doar cateva minute si intri in posesia documentului de asigurare online

Produsul este disponibil pe siteul eMAG si se adreseaza tuturor proprietarilor persoane fizice care nu au o asigurare RCA valabila sau celor care detin un astfel de document insa expira in scurt timp.

Pentru ca stim ca timpul Dumneavoastra este foarte important, iar clientii cauta de fiecare data cea mai convenabila oferta eMag iti pune la dispozitie un formular de calcul online care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

NU UITA ! Toti proprietarii de vehicule sunt obligati prin lege sa incheie o asigurare RCA si sa aplice pe parbriz vigneta primita odata cu incheierea asigurarii RCA.

Daca detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentii valabila in mod continuu, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON, retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare, pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare).

Este mai simplu sa previi decat sa repari, asa ca incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.

 

acs banat
Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Clear

17°C

Resita

Clear

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Aug 2018

    Scattered Showers 28°C 14°C

  • 18 Aug 2018

    Predominant insorit 28°C 17°C

Curs Valutar