Se cauta viitori agenti de politie. Inscrierile se fac la sediul IPJ Caras-Severin din Resita

Joi, 26 Octombrie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Se cauta viitori agenti de politie resita .ro -Se cauta viitori agenti de politie

Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin, cu sediul în municipiul Resita, desfasoara în perioada urmatoare, activitati specifice de recrutare a candidatilor pentru a participa la concursurile de admitere la Scolile de Agenti de Politie ,,Vasile Lascar” Campina (1300 de locuri) si ,,Septimiu Muresan” Cluj – Napoca (300 de locuri).

Înscrierile se fac personal, pe baza cartii/ buletinului de identitate la sediul inspectoratului, în zilele de luni, marti, miercuri si joi, între orele 09.00 – 14.00, pana la data limita:  5 decembrie 2017 (pentru candidatii care opteaza pentru unitatile de învatamant postliceal ale M.A.I.).

          Detaliile cu privire la :

  • înscrierea si desfasurarea examenelor
  • conditii si criterii specifice privind recrutarea candidatilor
  • componenta dosarului de recrutare al candidatului
  • modelele cererilor de înscriere, declaratia de confirmare a luarii la cunostinta despre conditiile legale, criteriile specifice, conditiile de organizare a concursului si masurile care vor fi luate în cazul neîndeplinirii acestora, precum si acordul pentru efectuarea verificarilor se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin (nr. de telefon 025550216, 0255502114) sau de pe pagina de internet a inspectoratului, cs.politiaromana.ro.

Dupa înscrierea candidatilor, Serviciul Resurse Umane elibereaza o adresa catre Centrul Medical Judetean Caras-Severin unde se realizeaza examinarea medicala care consta în evaluarea detaliata a starii de sanatate, conform baremelor medicale în vigoare. Aceasta se concretizeaza prin completarea fisei medicale-tip.

 Evaluarea psihologica se realizeaza la nivelul I.P.J. Caras-Severin, de catre specialisti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., potrivit planificarii care va fi adusa la cunostinta candidatilor la Avizierul unitatii si prin intermediul paginii de internet https://cs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/admitere-scoli-politie-sesiunea-ianuarie-2018&page=1 împreuna cu tabelul privind candidatii programati la testare, data si ora examinarii, documentele si materialele necesare, locul de desfasurare al acesteia, precum si rezultatele testarii.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

13°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 71%

Vant: 14.48 km/h

  • 23 Oct 2018

    Scattered Showers 13°C 8°C

  • 24 Oct 2018

    Showers 10°C 4°C

Curs Valutar