BANAT GIRLS - LIDER DE TOAMNA

Joi, 30 Noiembrie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)

Banat Girls este lider de toamna in seria a II-a a ligii a III-a nationale de fotbal feminin.


Banat Girls a obtinut a 5-a victorie consecutiva la Baia Mare in fata echipei Venus Maramures, partida fiind încheiata cu scorul de 2:3. Banatencele au aratat aceeasi forma excelenta prin care si-au surclasat adversarele in toate cele 5 meciuri disputate in acest sezon de campionat.
Cele doua echipe au inceput meciul cu o evidenta pofta de joc, ambele reusind sa inscrie pana la finalul primei reprize. Jocul s-a mentinut in echilibru, cu ocazii la ambele porti, insa scorul la pauza a ramas 1-1.
In cea de-a doua jumatate a intalnirii, după ce Baia Mare a inscris din nou, Miruna Apro a ratat un 11 metri obtinut de Daria Zglimbea. Aceeasi ”Miru” a dovedit ca poate sa invinga portarul maramuresencelor din lovitura libera de generic de la 25 de metri. Banatencele si-au dovedit atat superioritatea in clasament, cat si plusul de valoare si au transat soarta partidei cu inca o reusita a tinerei Rebeca Ursachi, in poarta gazdelor, scorul final fiind de 2-3.
Banat Girls ramane lider in clasamentul Ligii Nationale a III-A, seria a II-A de Fotbal Feminin si confirma eforturile si strategia echipei manageriale a clubului. Echipa manageriala este formata din Daniel Amariei, Silviu Lupu, Cosmin Susman, Lucian Tismanar și Cocirla Daniel toti fiind tineri profesori de sport calificati ca antrenori cu Licenta C - UEFA, coordonati de Daniel Surdu - Secretar General al AJF Caras-Severin, echipa care a raspuns initiativei Federatiei Romane de Fotbal in vederea dezvoltarii fotbalului feminin din Banat.
”Cu toate ca suntem liderii acestui tur de campionat, inca mai este mult de munca pentru a fi campioni si pentru a promova in liga a II-A nationala. Vom continua antrenamentele si dorim sa facem si un cantonament in această iarna pentru asigurarea conditiei fizice din retur. Doresc sa multumesc fetelor pentru ca au avut si au incredere in noi si au demonstrat ca au caractere frumoase si puternice. Sunt mandru de aceste fete minunate. Disciplina din echipa si-a spus cuvantul, iar atmosfera este cea care ne motiveaza cel mai mult si faptul ca le putem aduce clipe de bucurie. Am vrea ca pe viitor sa li se alature cat mai multe practicante ale acestui sport. Multumesc si parintilor fetelor pentru sprijin si pentru increderea pe care ne-au acordat-o”, spune Daniel Amariei – antrenor al ACS Banat Girls.

"<Banat Girls> este cel mai frumos proiect la care am participat pana acum. Nu este vorba doar de fotbal sau de sport, este vorba de suflete, de oameni si de prietenie. Toate aceste lucruri deosebite le-am unit in aceasta echipa si pana acum am dovedit ca impreuna putem fi pe primul loc!
Vreau sa multumesc tuturor celor care sunt implicati si tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta: Consiliului Local Gataia si primarului Raul Cozarov pentru faptul ca ne-a pus la dispozitie gratuit terenul de fotbal si ambulanta, Consiliului Local Resita si primarului Nelu Popa pentru ca ne asigura baza Gloria pentru desfasurarea antrenamentelor si in special d-lui Costica Melniceanu care este un om deosebit de sufletist pentru echipa.
Totodata, multumim Consiliului Judetean Caras - Severin pentru implicarea in proiectul <Banatencele joaca fotbal> si nu in ultimul rand sponsorilor care ne-au ajutat pana acum sa supravietuim cheltuielilor care nu sunt deloc mici si care speram sa ne fie alaturi si in continuare: FAST FOOD YAM - YAM, MAGAZINELE REFILL, PENSIUNEA BRANDUSA, MAGAZINUL ECOMARKT, precum si noului nostru sponsor SPARK OIL", declara Daniel Surdu - managerul echipei.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar