Hotii de lemne au incercat sa profite de vremea vitrega

Miercuri, 21 Martie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -Hotii de lemne au incercat sa profite de vremea vitrega Resita .ro -Hotii de lemne au incercat sa profite de vremea vitrega

Doi barbati din Resita au fost prinsi in flagrant in timp ce furau mai multi arbori dintr-o padure.

Resitenii au crezut ca daca vremea nu este foarte prietenoasa vor putea fura in voie. Din nefericire pentru ei, jandarmii nu stateau la caldura, cum isi imaginau, si au fost prinsi tocmai cand erau la cateva minute sa isi duca planul pana la capat. Jandarmii caraseni au anuntat ca au surprins doua persoane tocmai cand sustrageau materialul lemnos din fondul forestier din apropierea cartierului Muncitoresc, din municipiul Resita.

“Grupa de interventie aflata pe itinerarul de deplasare, respectiv pe soseaua de centura a municipului Resita, spre comuna Tarnova, au observat un autoturism de culoare rosie, parcat în zona forestiera. În urma verificarilor efectuate, jandarmii caraseni au surprins doi barbati care au reusit sa încarce mai multe bucati de lemn. Cei în cauza au recunoscut faptul ca în data de 18 martie a.c, au taiat de pe picior, un numar de 5 arbori, fapt pentru care acestia au venit a doua zi sa-i transporte la domiciliu. În urma masuratorilor efectuate de catre lucratorii silvici, a rezultat un prejudiciu de 2141,75 lei, respectiv 3,65 mc. Acest prejudiciu depaseste pragul infractiunii, asa cum este prevazut în legislatia în vigoare, fapt pentru care au fost întocmite actele de sesizare, acestia fiind susceptibili de comiterea unei infractiuni prevazute în Codul Penal.”, a anuntat IJJ Caras-Severin.

Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetarilor, materialul lemnos gasit la fata locului a fost predat Ocolului Silvic Resita. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Caras-Severin sfatuieste cetatenii sa anunte cea mai apropiata patrula de ordine publica sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112, daca observa persoane care sustrag material lemnos.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 97%

Vant: 6.44 km/h

  • 19 Dec 2018

    Mostly Cloudy -3°C -6°C

  • 20 Dec 2018

    Mostly Cloudy 0°C -4°C

Curs Valutar